zondag 7 november 2010

Oeps !!!

Nadat ik mijn dochter voor een gesprek ergens had afgezet wil ik even boodschappen halen. Als ik weer achter het stuur ga zitten hoor ik iets kraken en denk ik dat ik ergens op ben gaan zitten. Ik kijk maar zie niets en denk dat ik me het verbeeld heb.

Dan de supermarkt in en met volle wagen weer terug naar mijn auto. Nadat ik alles heb ingepakt neem ik weer plaats achter het stuur en weer........gekraak. Nu iets harder en langer. En ja hoor........een hele scheur in mijn rok.
Waarschijnlijk heeft er al een scheur gezeten toen ik de winkel in ging, maar nu....

Mijn dochter lag in een deuk toen ik het haar later liet zien. Ik moest zelf ook wel lachen, maar ja het is wel een teken dat er toch een paar kilo's af moeten.

Maar zoals de meesten dit ook vinden, is dit erg moeilijk. Ik vind zo veel dingen lekker. Van zoet, hartigs, van allles iets of veel. En bewegen.......ho maar.
Het eeuwige lijnen. Toch wil ik het weer proberen. Even weer het gevoel dat de kleren iets ruimer zit. Dat de weegschaal iets minder aangeeft.
Slank hoeft niet meer, alleen maar een paar kilo minder.

9 opmerkingen:

 1. Oei, daar sta je dan hi hi! Een paar kilootjes lichter kan inderdaad schelen, maar ik ken de problemen...alles is zo ontzettend lekker!

  Succes! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja......dat ziet er niet goed uit .........die rok kun je weggooien ben ik bang........en tja lijnen...moeilijk..............sterkte ..........liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Marga...ik moest wel even glimlachen hoor toen ik de foto zag. Ja...zo herkenbaar...alles lekker vinden...broek te strak ...weer even lijnen....weer meer gaan bewegen maar ja...alles is zo lekker en koken is zo leuk.Fijn weekje gewenst, Trudie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dan, van je dochter moet je het maar hebben! Ik wens je succes, even streng zijn en dan zit je met de feestdagen weer lekker in je vel!

  Groetjs
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. proest...ik denk het zelfde moet er nodig kilooooos af en toch steek ik net een chippie in mijn mond...zucht..
  soms....
  voor jou sterkte...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaaha, ik kom ook niet meer bij! Ik liep ooit in de stad en had niet in de gaten dat ik boven de knoop van mijn spijkerrokje open had waardoor langzaamaan de rits verder open ging. Totdat ik op een gegeven moment in een winkel de rok op mijn enkels had liggen!!! schaamschaam. Heel herkenbaar dus.
  Succes met die paar kilootjes kwijt raken!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk heeft niemand jou gezien met die scheur in je rok.

  Suc6 hoor gaat je vast lukken enne je hoef echt niet altijd streng te zijn voor jezelf.

  Liefs Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Och Marga, tja....dan voel je je wel even ongemakkelijk zeg. Zonde van die mooie rok.
  Moeilijk altijd hé lijnen, en al helemaal als je alles zo lekker vindt. Ach, meestal weet je zelf wel wat je eens een weekje kan laten, terwijl je voor de rest best heel lekker kan eten. En dan zie je toch vaak wat kilootjes eraf gaan.

  Sterkte ermee,
  lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh sorry hoor, dit is echt gieren. Ja als het een ander overkomt natuurlijk!

  Kan me voorstellen dat je je knap vervelend hebt gevoeld!

  Leuk wel dat je het hebt willen delen!

  BeantwoordenVerwijderen