woensdag 29 september 2010

Mijn eerste P.I.F.

Gisteren heb ik dan van Wendy mijn P.I.F. cadeautje ontvangen. Ik wist dat hij onderweg was, dus ik was extra alert op de postbode.
In de enveloppe zat een lief kaartje met een mooi ingepakt cadeautje.
In bijzijn van een van de dochters en mijn man (door ziekte al enkele weken thuis) heb ik het uitgepakt.
En, een heel leuke eigen gemaakte ketting, die zowel lang als kort gedragen kan worden.
Wendy, heel erg bedankt.

Nu is mijn vraag; wie oh wie meldt zich aan voor een P.I.F. cadeautje bij mij?
Ik zoek dus drie dames die een zelf gemaakt cadeautje van mij krijgen en daarna weer drie zelf gemaakte cadeautjes doorsturen aan andere bloggers en een aan mij.

Ik ga alvast denken wat ik zal maken.........

Dan nog even heel wat anders.

Ongeveer een uurtje nadat ik was verrast door het cadeautje, vonden we ons konijn Bumpy dood in zijn hok aan. Ons lieve Bumpy, van wie we ongeveer 8 jaren plezier hebben gehad.

14 opmerkingen:

  1. Jeetje wat 'n leuk idee. Ik doe graag mee.
    Hoor ik van je hoe nu verder?

    Jullie waren dus helemaal niet voorbereid op de dood van Mumpy. Wat triest als je hem dan zo in z'n hokje aantreft. Hij heeft vast 8 heerlijke jaren bij jullie gehad!!!

    Als je mijn emailadres nodig hebt..
    staat op m'n blog (rechtkant).
    Groetjes, Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je een mooie ketting gekregen...een schril contrast met de dood van jullie konijn! Wat zal je geschrokken zijn! Sterkte ermee!!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. o jee...van een jippiestemming naar een verdrietje!!!! Sterkte!

    Groetjes
    Lynda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat erg voor jullie zeg.
    ja dat blijft rot.
    veel liefs margarita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh nee...Bumby dood?! Silke ontroostbaar nu?
    En wat is er aan de hand met Alwie? Niks ernstigs hopelijk?
    Helaas even geen PIFjes voor mij. Ik kom nu al tijd tekort...hihi. Wie weet de volgende keer?! Volgend weekend vertrekken we naar Brisbane.
    Heel veel groetjes uit Australië,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zielig......je kan zo'n beestje zo vreselijk missen......sterkte meis....dikke knuffel van mij....leuke pif......zo dubbel dit.......liefs van mij......

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij bij jij inmiddels voorzien van een nieuwe PIF-er. Ik heb me bij twee dames aangemeld maar verder niets gehoord, jammer hoor.

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ach gossie, wat een schrik als je je lieve konijntje Bumpy opeens dood aantreft. In ieder geval heeft hij 8 fijne jaren bij jullie gehad en hebben jullie van hem kunnen genieten. Sterkte ermee...

    Lieve groet, Josephine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dankje voor je lieve reactie weer op mijn blogje... en ik begrijp het ook wel hoor dat mensen het druk hebben met hun eigen leven... het gaat natuurlijk ook vooral over mijn dichtere vriendenkring waardoor ik me wat in de steek gelaten voel, maar het duurt ook al zolang hé... ik begrijp ook wel dat mensen dan gaan afhaken... al neemt dat begrip de teleurstelling niet weg hé!
    voor mij is het bloggen ook relativerend hoor, zeker als je dan op moeilijke momenten bij anderen gaat lezen en daar soms nog moeilijkere momenten tegenkomt... dus ik denk dat iedereen dat wel een beetje heeft, niet?!
    leuk van die PIF, het doet mij er aan denken dat ik er ook nog eentje heb 'openstaan', geen zelfgemaakte pif maar gewoon, ik moet nog 3 mensen een cadeautje sturen, helemaal vergeten met al die toestanden de laatste tijd... ik ga dus even passen voor die van jou, al vind ik het wel een leuk idee, maar ik ben even niet zo creatief geloof ik...
    liefs, en sterkte ook met het verlies van jullie konijn, 8 jaar is wel een hele leeftijd voor een konijn, maar het blijft een verlies hé...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh het konijntje zonder staartje (of had ie die nu toch wel?!). Komt er snel weer een nieuw konijntje??? Wens ome Alwie beterschap en groetjes aan de meiden.
    Fijn weekend! Groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dank je wel voor je lieve woorden! Ik ga er maar vanuit dat ik van de andere PIF-fers niets meer ga horen en meld dan ook graag bij je aan.

    Liefs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Kan bij jou geen e-mailadres vinden op je blog. Het mijn staat in mijn profiel en anderaan mijn blog. Ik hoor graag iets van je!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Liebe Marga,
    schön, dass du meinen Blog enteckt hast, ich mag deinen Blog auch sehr gerne.
    Lustig, dass deine Tochter auch Silke heißt.
    Ganz liebe Grüße
    Silke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Marga,

    Ik heb je cadeautje ontvangen hoor en ben er heel erg blij mee, geweldig. Ik zal er nog een mooie post aan wijden!

    Liefs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen