dinsdag 15 juni 2010

Zo maar een roos.

Zit ik gewoon tussendoor even op verschillende blogs te lezen maar kom gewoon tijd te kort hiervoor. Graag zou ik alles willen volgen, lezen en overal op reageren. Maar dat lukt me niet. Zie heel veel creatieve bloggers, blogs die rust uit stralen,gezellige foto's, mooie foto's, vrolijke verhalen, maar ook verdriet wordt gedeeld. Wat wordt er veel gedeeld tussen de bloggers. Super.

Vanmiddag liep ik even door onze tuin en moest ik steeds kijken naar de mooie rozenstruik. En dan krijg je weer dat gevoel, dat je dat mooie wilt delen. Delen met de bloggers. Pak mijn toestel en probeer er leuke foto's van te maken. Dus hier zien jullie mijn mooie rozen.

En wat ik nog even wilde zeggen. Heb het super leuk gehad met mijn dochter bij Guus Meeuwis, daarna samen overnacht in Eindhoven, gezellige stad, maandag lekker geshoppt en toen weer naar huis.

6 opmerkingen:

 1. Hoi marga,

  Leuk altijd hé, al die verschillende blogs bekijken met allemaal weer hun eigen persoonlijkheid. Het meeleven neemt ook een speciaal plekje in. Ook al ken je elkaar niet persoonlijk er ontstaat toch een soort vriendschap die je doet meeleven. Het neemt inderdaad best veel tijd in beslag om overal te reageren, gewoon alleen doen als je er de tijd voor hebt.
  Erg mooi je rozenfoto's, ze blijven prachtig om te zien, en doen de hele zomer hun uiterste best om volop bloemen te geven.

  Lieve groet, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het reageren kost inderdaad wel veel tijd, maar gelukkig vind ik het ook erg leuk om te doen! De Scandinavische blogs die ik volg sla ik nog wel eens over, want het Engels komt mij niet vloeiend uit de vingers en kost dus nog meer tijd!

  Wat heb je een mooie roos in de tuin! Nu hopen dat je daar nog wekenlang plezier van kunt hebben!

  Een fijne dag vandaag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg!
  Ja ik kom ook tijd te kort om alle blogs te lezen en te reageren en aan mijn eigen blog of creatief bezig zijn kom ik al helemaal niet toe!
  We genieten van het lekkere weer.
  groetjes Cindy
  ps; was maar langs gekomen. De koffie staat altijd klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe ook graag de blogs lezen en ervan genieten, maar het kost idd een 'berg'tijd hoor, doe het soms zomaar even tussen de bedrijven door, moet nu ook nodig stoppen want mijn werk die roept, fijne dag nog, gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi!
  Lovely photos of your rose....i'm very found of roses......
  Many greetings from me=)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende roos! En je hebt er ook prachtige foto's van gemaakt.
  En ja, er gaat inderdaad heel veel tijd zitten om bij iedereen te reageren, maar dat hebben we allemaal hoor, en we nemen het je niet kwalijk als het er eens niet van komt. Zo hebben we allemaal onze periodes dat we even wat meer afwezig zijn. Groetjes Antoinette.

  BeantwoordenVerwijderen