dinsdag 13 april 2010

Rommelmarkt.

Zondag heb ik een dagje achter de kraam op een rommelmarkt gestaan. Als je ziet wat je nog voor spullen hebt, waar je niets mee doet, wat eigenlijk allang weg had gekund. Maar ja, ik ben iemand die weinig weg kan gooien en dus veel bewaart.
Op zo,n rommelmarkt zijn er altijd weer mensen blij met de dingen die jij  voor een paar centen weg doet. Het was een gezellige dag en de opbrengst viel niet tegen.
Als de dag erop zit en je alles weer opruimt lijkt het altijd net of de spullen niet minder zijn geworden. Met "volle"auto weer richting huis.
Zelf had ik even lopen zoeken naar een houten koffiefilterzakjeshouder (wat een lange naam voor zo'n ding), maar niets gevonden. Manlief had enkele singeltjes voor onze jukebox gekocht. (we hebben er nog niet genoeg.....dus wel)
En mijn zus kwam me nog even verblijden met deze twee oude koektrommeltjes, voor in mijn prieeltje.
Verder hadden we dus weinig zelf gekocht, maar wel een gezellige dag gehad.

6 opmerkingen:

 1. Rommelmarkten bezoek ik graag, maar het is ook niet verkeerd om er eens wat uit te doen hi hi! Je hebt er in ieder geval weer een paar mooie koektrommeltjes bij!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk dat je op een rommelmarkt hebt gestaan en,leuk hebt verkocht.
  altijd leuk en gezellig om te doen.
  apart/gezellig sfeertje heerst er altijd.

  fijne avond,gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die koekjestrommels. Ik was vandaag in het oude ambachten en speelgoed museum... Daar zag ik ook heel veel van die trommeltjes (en nog veeeel meer van die leuke dingen!)
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja.wij zijn ook gek van rommelmarkten.....alleen komt er zo weinig van ! helaas..............maar we gaan het weer doen hoor!!...............leuke blikken !!

  Fijne avond groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie vondsten! Een heel fijn weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen