woensdag 7 april 2010

Roest.

Vanochtend heb ik, nadat ik lekker in de tuin had zitten skypen met mijn dochter en daarna even op de blogs had gekeken,  al mijn roestige dingen uit onze tuin op de foto gezet. Op de blog van home&lifestyle zag ik enkele foto's van een mooie verroeste kroon. Dit gaf mij de inspiratie om te gaan fotograferen. Ik had meer roest dan ik had verwacht. De hoge plantenbak gaat morgen weg. Hij is destijds gemaakt door mijn man, maar hij komt in deze tuin niet mooi uit. Toch vind ik het eigenlijk nu wel een beetje jammer dat hij weg gaat,maar waarschijnlijk is de koper er wel heel blij mee. De vlinder en libelle zijn staan een beetje verdekt opgesteld in de tuin.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk Marga, dat mijn roestige kroon je heeft geinspireerd om de tuin in te duiken! Ik hou wel van dat verroeste sfeertje, waarin je het idee krijgt dat alles er al heel lang staat! En jij hebt inderdaad ook aardig wat mooi roest in de tuin...! Nu ik er over nadenk...bij mij staat ook nog iets anders wat behoorlijk verroest is hi hi! Het is duidelijk...we inspireren elkaar!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi al dat roest..ik vind het echt prachtig..............zal morgen ook eens wat foto's van buiten maken...............je ziet ze overal..............fijne dag morgen Marga .....lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marga,schitterend al het roest.
  Vind het ontzettend leuk in de tuin staan.
  Wat heb je trouwens een mooie tuin.

  Nog een fijne week verder,

  Gr Inka en Andre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Marga,

  Mooie, pure foto's heb je gemaakt. Leuk ook dat al dat rose op je blog! Een leuke donderdag, helaas geen zon hier in Rotterdam begon er al een beetje aan te wennen ;)

  Veel groeten van Saskia

  BeantwoordenVerwijderen